Billig badrumsrenovering

Billig badrumsrenovering
Hur renovera badrummet till en billig kostnad? Vi har några förslag till dig.
Har du ibland stunder som du anger en av interiörerna i ditt hus eller lägenhet och inser att du gärna skulle göra vilja göra en billig badrumsrenovering? Om tid och medel inte tillåter en allmän översyn, är det värt att tänka på en snabb, billig, men rimlig och funktionell lösning. Vi kommer att berätta idag hur man ändrar det gamla badrummet på kort tid och inte gå i konkurs.
Badrumsrenovering till en låg kostnad i Malmö
För var och en av er, en billig renovering kommer att betyda något annat. Vid tillämpningen av detta material, antar vi att vi inte har resurser att tillhandahålla en omfattande variation av rummet. Idag föreslår vi människor som vill att det inre av badrummet bara uppdatera. Våra förslag gäller förändringar som kan göras så snabbt som möjligt, billigt och utan särskild kompetens. Så vi kommer inte att plocka upp kakel eller ersätta bad. Låg kostnad metamorfos kräver uppfinningsrikedom i första hand. Vi ska berätta vad du ska göra för att få ett gammalt och omodernt badrum att se ut som nytt.
Måla väggarna i badrummet
Om inte hela badrummet är kaklat – börja med att måla väggar och tak. Du kan också satsa på vattentäta tapeter! Om plattorna är överallt, bara måla om taket i badrummet bör ge interiören friskhet. När du väljer färg för badrummet, se till att sätta på dem speciellt tillägnad kök och badrum. Badrum färg måste vara resistenta mot fukt och bildandet av svampar och mögel!
Måla plattor
Plattor dekorera alla väggar i ditt badrum, men glansdagar är bakom dem? En bra lösning som hjälper dig att uppdatera ditt badrum är att måla gamla eller omoderna plattor med färg, speciellt utformad för detta ändamål. Kom ihåg att du bara kommer att få den förväntade effekten om de faktiskt är täckta med rätt färg! Annars, på kort tid ditt badrum kommer att vara lämplig för en annan renovering. När du handlar, be säljaren om hjälp att välja den färg som kommer att täckas med plattor.
Innan du börjar måla, säkra allt som kan smutsas ner. Glöm inte om noggrann tvättning och avfettning av plattorna och primade substratet. Eventuella defekter i fugas måste repareras. Målning i sig är enkelt och roligt, även om det kräver precision och fokus. Det är dock inte en tillräckligt svår uppgift att en amatör utan erfarenhet inte kan klara av det. För att måla plattor, kan du använda penslar eller svamp rullar. Oftast kan en tillfredsställande effekt uppnås efter att ha placerat två vårtor av färg för plattor.
Fåga renoveraren
Om dina brickor ännu inte är förstörda och du inte gillar det, kan du bara renovera eller ändra färgen på lederna! Det finns redan många rekonnovatörer tillgängliga på marknaden. Vi varnar – målningen av lister i sig är ganska mödosamt och tidskrävande arbete, men effekten av ditt arbete kommer att vara värt det.
Renovering av golv
Efter att redan ha upplevt målning plattor på väggarna, bör golvet inte orsaka dig det minsta problemet. Principen är exakt densamma, måla från samma familj, endast för golv, och därför mer motståndskraftig mot nötning. Om det finns gamla lager av silikon runt de sanitära anläggningarna, har du två lösningar. Mer mödosam, det är att ta bort det för gott; snabbt och enklare är att täcka den med akryl. Tyvärr kommer du inte måla färgen för målning kakel och silikonplattor. Om du inte vill måla golvet, kan du välja att lägga på det aktuella golvet av elastiskt foder eller vinylplattor. Valet av mönster och färger kan nu orsaka en svindel. I butikerna hittar du till exempel mattor som imiterar trä eller betong. Det flexibla golvet är mjukt och varmt och säkert, och framför allt och viktigast av allt, enkelt att installera.
Möbler metamorfos
Det är också värt att uppdatera möblerna om det behövs. Vill du inte köpa nya badrumsmöbler? Köp faner och dekorativa möbler knoppar! Det gamla badrummet, som fortfarande minns 70-talet eller 80-talet, kommer att se bra ut i ljusa pastellfärger (vit med grå, grädde tillbehör, ljusa nyanser av gult eller blått). Det är naturligtvis upp till dig vilka färger du väljer, men ju ljusare det inre av badrummet, desto mer märkbar förändringen kommer att bli.
Moderna badrumstillbehör
Ingenting förändrar atmosfären i det inre som moderna tillsatser. En stor visuell förändring kommer att ersätta duschdraperiet själv med en ny. Några nya handdukar, badrumsmattor, korrekt utvalda korgar, lådor för prydnadssaker eller tvålbehållare och vätskor kommer att göra ditt badrum på kort tid få ett helt nytt liv utan speciella behandlingar och upplåning