Elinstallation är mer än att lägga kablar

Du kommer hem på kvällen, sätter på lamporna, tar en kall drink från kylskåpet och börjar sedan laga mat. Vare sig i nya byggnader, i hus, i lägenheter eller i kommersiella byggnader, kraftledningar behövs överallt. Men elinstallation innebär mer än att lägga kablar och kablar. Mycket mer, hela elsystemet, från uttaget till anslutningslådor till kopplingsdosan, hela belysningen och byggtekniken faller in i området för elinstallation.

Elinstallation för nya byggnader

Vi erbjuder också rätt lösning för dina behov. Våra duktiga elektriker lägger ledningar, kabelkanaler, planerar ledningar, installerar uttag, förser ditt kök med hög ström. 

Förnyelse av elinstallationen

Det finns standarder som definierar minimikraven för elinstallationer i bostadshus. Det rekommenderas att förnya elsystemet och elektriska anslutningar var 30-40 år. Även här tar våra elektriker hand om installationen åt dig. En bra tid att göra detta är när andra byggåtgärder också beror, såsom värmesystemet måste förnyas eller du planerar att isolera väggarna.

Fördelar med våra elektrikers elinstallationer

 • Toppmodern teknik och omfattande rådgivning
  1. Brett utbud av produkter (från eluttag till belysning till systemkablar och säkerhetsteknik)
  2. Rena installationer även utan linjehantering

Kostnader för elinstallation 

Kostnaden för en ny elinstallation beror på hur omfattande den är och vilka områden som påverkas. Är det bara en fråga om att installera en hög ström linje eller gör all elektronik behöver bytas ut? Vänligen kontakta oss, vi kommer att ge dig råd personligen och skapa ett individuellt erbjudande för dig.

Elinstallationer Elentligen– tjänster på plats

Din tillfredsställelse är vårt påstående. För detta ändamål kommer vi att spela in i ett samråd på plats vilket resultat du vill att vi ska ha. Därefter designar vi planeringen tillsammans med våra installatörer. Vi genomför implementeringen av de elektriska installationerna på plats snabbt och tillförlitligt.

Så du vet vem som är på din tröskel

Morderna dörrklockor har varit standardutrustning för varje bra hus och lägenhet under en tid nu. Du bestämmer hur mycket komfort, design och säkerhet du vill ha. 

Två olika typer av klocksystem

Det finns två olika typer av klocksystem, det klassiska klocksystemet och radioklockan.

Ditt besök trycker på klockknappen. En signal vidarebefordras till dörrgongen via tryckknappen. Detta låter och du hör att någon står vid dörren. Principen är liknande när det gäller radioklockan, men ingen kabel behöver läggas mellan tryckknappen och gong, eftersom överföringen sker via radio. Det är därför radioklockan är den modernare av de två.

Mer säkerhet tack vare en intercom

Den ringer vid dörren, även om du inte förväntar dig någon? Vid denna punkt, en intercom hjälper dig att avgöra vem som är där. Det finns också två varianter i intercom: dörren intercom och video intercom.

Dörren intercom

Dörrhögtalaren är den klassiska varianten av intercom. När det ringer kan du använda systemet för att fråga vem som är där och kommunicera med personen framför din lägenhet för att avgöra om du vill öppna dörren.

Videon intercom

Videon intercom går ett steg längre än den klassiska dörren intercom. En kamera kan du se vem som står framför ditt hus och se till att personen är efterlyst. Videointercom erbjuder dig ännu mer säkerhet.

Fördelar med professionella klock- och intercom-system här

 1. Säker fråga och svar innan du öppnar dörren
 2. Bekväm entré för besökare
 3. Video dörrsystem låta bilder tala
 4. Brett utbud av funktioner och mönster
 5. Trevliga ringsignaler
 6. Tjänsten Intercom-installation

System från Elenkligen här

Våra elektriker installerar intercoms och klocksystem på plats professionellt och snabbt. Tack vare de pålitliga radiosystemen är det också möjligt att göra nya installationer där inga linjer ska läggas. Dessutom är våra elektriker glada att reparera ditt befintliga system.