När behövs en rörmokare?

Förmodligen bara ett ögonblick du skrev i sökmotorn Rörmokare Stockholm

Grattis, du har just hittat den bästa professionella i Stockholm och det omgivande området!

Som rörmokare utför jag alla tjänster på området små fel, mindre läckor och större hydrauliska omarbetningar relaterade till installation av hela anläggningar, inklusive värdering, materialtransport och montering.

Som rörmokare har jag modern utrustning, jag är tillgänglig och ger en garanti för de tjänster jag tillhandahåller. Jag bedriver mitt företag i Stockholm och det omgivande området, jag har mycket erfarenhet och hundratals nöjda kunder, prislistan över verk som jag gör börjar från 9900kr! Endast med mig kommer du att finna vissheten om att felet kommer att elimineras. Därför får du säkerheten i form av en 14-dagars garanti för den färdiga räddningstjänsten, liksom medvetenheten om att det var väl spenderade pengar! Hydrauliska tjänster är det bästa jag är på!

Stockholm är fullt av proffs som är opålitliga, jag gör ofta korrigeringar, efter olämpliga, självutnämnda rörmokare, vars inkompetens eller provisoriska reparation leder till ökad skada och tyvärr kan kostnaderna för kunden då vara höga. Jag gör mina egna tjänster med min bild genom att ringa mitt nummer, prata med en professionell, utan mellanhänder, och du är säker på att jag kommer att vara den person du litar på. Din rörmokare Johan!

Min fördel jämfört med andra rörmokare i Malmö eller Stockholm är att jag visar mitt ansikte eftersom jag är säker på kvaliteten på den service jag tillhandahåller!

När behöver jag ringa en rörmokare?

T.ex. vattenkran. Många kunder försöker först ta bort felet på egen hand – kom ihåg att du alltid kan ringa mig, och jag kommer att berätta på telefonen om det är möjligt att reparera själv, och i så fall kommer jag gärna berätta hur man gör det. Det handlar om att spara pengar.

Ett annat vanligt problem är den igensatta avloppet under badet. Vattnet från badet kommer ner, men det visar sig att en granne kom underifrån och säger att vi översvämmar. Men hur är det möjligt? Även om vattnet kommer ner väl från badet, betyder det inte att sifonen är bra. Ofta finns det ingen tillgång till badet, eftersom det är byggt med kakel, så vi vet inte ens att det är något fel. Det är ett stort misstag, du måste ringa rörmokaren direkt, för med varje vatten sköljning blir det svårare.

Telefonen i sig kostar inte mycket, och kanske jag kommer att kunna ge råd om vad man ska göra om du inte vill ringa en professionell.

Mina tjänster

-reparation och installation av värmare

-byte av installation av vatten kan co
-omarbeta metoder i lägenheter i utvecklingstillstånd/ installation av
-vattenmätare/ avlägsnande av fel vad

-ta bort fel på vatten och avlopp
-byta ut alla typer av batterier/ vatten avlopp, tvättställ /duschkabin, —-reparera och återmontering

UTVALDA RECENSIONER:

”Bra proffs och dessutom en mycket bra man. När jag använde hans tjänster kastade jag andra nummer i papperskorgen.” Nils, Stockholm

”Professionalism och snabba tjänster är mottot för Johan. Du kan alltid räkna med det när som helst. Han kommer att komma och ta bort felet och göra det så billigt som möjligt.” Agnes, Stockholm

”Effektivt, rent, sakkunnigt – och dessutom, i en nödsituation, på söndag. Jag rekommenderar starkt!” Lina Stockholm

”En sådan man bör vara i varje hus 🙂

Vad ska man tänka på göra när man väljer en professionell rörmokare?

Vad ska man göra när du väljer? Jag hjälper redan till.

Yttranden. Recensioner för att kontrollera, till exempel under Google Maps, bör varje företag ha en profil på Google+ så att kunderna kan lägga till relevant feedback, positiva eller negativa (vi är alla människor, ibland alla kan ha en snubbla). Istället finns det företag som inte har några profiler på internet som är interaktiva för användaren. Du kan inte kontrollera eller lämna några åsikter – det borde vara förbryllande också.

Företagsdata på webbplatsen. Om någon inte ger företagsdata – det är inte tillförlitligt. Sådana människor utfärdar oftast inte fakturor, efter en dåligt utförd tjänst svarar de inte heller på samtal – eftersom de fortfarande är ”osynliga”, åsikter är inte som att utfärda dem. Sådana ”företag” har ofta en mycket låg prislista – men i detta fall besparingarna sluta betala andra gången till en professionell för utförandet av tjänsten på rätt sätt.

Verktyg – en rörmokare som kommer fram med en liten resväska som inte har elverktyg, klämmor, eller andra verktyg kommer inte att kunna utföra de flesta av de tjänster vi förväntar oss av honom. Utrustning är grunden, även en enkel kontroll av batteriet utan en speciell rörformig skiftnyckel kan resultera i skador på slangarna under batteriet, vilket kan förkorta dess livslängd med hälften.

Bekräftelse av betalning. Svensk lag reglerar en yrkesmans tillhandahållande av priser. Ibland hör jag ”aaa, hur fakturan kommer att bli måste vi lägga till moms. Inte. För mig ingår alltid moms. Jag driver ett företag lagligt, och betala skatt. Kunden kommer alltid att få en faktura med mig, eftersom det är reglerna. För kunden är detta grunden för garantin, och för mig en dokumenterad inkomst.

FÖRSÄKRING FÖR AFFÄRSVERKSAMHET. Detta är ett mycket viktigt kriterium. Ofta när någon utför en tjänst för oss, då händer något, och när vi lyckas ringa, och berätta vad som händer, kopplar den professionella telefonen och blockerar vårt nummer. Det är värt att fråga om försäkring redan i början, eftersom det är lätt att föreställa sig vad som kommer att hända när en ”professionell” utan faktura kommer att utföra oss en tjänst. Och efter en vecka kommer grannen till oss som översvämmade honom med en bild på väggen. Vad händer då? Om vi har valt någon från AB, då ger vi grannen försäkringsnumret för den professionella, och försäkringsgivaren täcker grannens krav mot oss. När vi inte har ett försäkringsnummer eftersom vi har valt en professionell utan försäkring, är vi ekonomiskt ansvariga själva, om vi inte lämnar in en stämningsansökan för en rörmokare, och vi vinner fallet i domstol. Men det tar lång tid.

Sammanfattningsvis är det värt att betala till en professionell som:

  • Utfärdar försäljningsdokument som momsfaktura eller kvitto
  • AB-försäkring
  • MA-erfarenhet, och bra recensioner

Jag hoppas att dessa få enkla punkter gör att du kan välja därefter för vem du ringer!