Tillfredsställande städning

Städunderhållning och flyttstädning i Malmö

Vårt företag Rent Hjärta har vuxit upp med städunderhåll. Sedan 1995 har vi vuxit till ett ledande städföretag med över 400 entusiastiska medarbetare. Vi är ett professionellt städföretag med fler än 400 specialiserade städare.
Kundnöjdhet poäng på 99,6%

Rengöring!
Letar du efter ett städföretag för din flyttstädning? Då har du på rätt plats här hos Rent Hjärta AB. Vi tar hand om städunderhåll av mer än 600 kontor, kommersiella och butikslokaler, skolor, renrum, laboratorier, vårdinstitutioner, lägenhetskomplex samt privatkunder. Vi gör detta i Stockholmsregionen. Hur ren? Riktigt ren!

Våra specialister har alla genomgått en intern och extern specialistutbildning och är därför välutbildade. På så sätt ser vi till att rengöringen alltid utförs på ett professionellt sätt. Oavsett om det är dagligt rengöringsunderhåll eller specialiststädning, flyttstädning eller för professionell rengöring – du välkommen till oss. Klienter gillar de raka linjerna med en enda kontaktpunkt. Och inte obetydlig: vi arbetar med den senaste utrustningen och miljövänliga rengöringsprodukter. Kontakta oss för en offert.

Kundtillfredsställelse
Kundnöjdhet är det viktigaste för oss på Rent Hjärta. Därför utarbetar vi med våra arbetsprogram i nära kontakt med kunden, där vi tänker och ger råd från vår kompetens, om så önskas. Med jämna mellanrum kontrollerar vi vår rengöringsprestanda med ett poängsystem. Och om det finns några klagomål, vidtar vi omedelbara åtgärder. På så sätt säkerställer vi ett långsiktigt samarbete med nöjda kunder.

Varför Balance Rengöring?
Expert inom rengöringsunderhåll
År av erfarenhet inom området
Bästa pris / kvalitet garanti
Fråga en offert snabbt!
Kärlek till rengöringslådan
Mer än 400 passionerade städare anställda

Boka din flyttstädning hos oss.
Flyttstädning kan vara både tidskrävande, kostsamt och jobbigt. Låt oss ta hand om det jobbiga med flyttstädningen så att du kan fokusera på det viktigaste. Att ta hand om din flytt! Vi på Rent hjärta prioriterar flyttstädning högt och vet hur viktigt det är med ett rent hem!

Städkontor
Städkontor är otroligt viktigt. En ren byggnad och ett fräscht kontor med ren VVS är inte bara viktigt för moralen och produktiviteten hos de anställd utan det gör anställda prestera bättre! En ren miljö är också ett tecken för dina gäster som leverantörer, kunder och potentiella kunder. Vår välutbildade personal kan användas i städningen för kontor. Vi ser till att alla kan arbeta på en ren arbetsplats. Lämna kontorsstädningen till oss!

Nöjda medarbetare
Dina anställda kommer att bli irriterade över en smutsig arbetsmiljö och det har gjort mycket forskning som visar på att frånvaro och sjukskrivning i stor utsträckning går att härleda till en smutsig arbetsmiljö. En dålig arbetsmiljö bidrar även till betydligt lägre arbetsproduktivitet och negativ word-of-mouth-reklam. Det vill säga att dina anställda kommer berätta för sina nära och kära hur det ser ut på din arbetsplats och den negativa spridningen kommer på längre sikt att påverka din verksamhet. Naturligtvis vill du undvika detta! Rent Hjärta är specialiserat på att städa kontor. Stora som små. Var som helst i Stockholmsregionen. På så sätt kan du njuta av en underbart fräsch arbetsplats som du och dina medarbetare kan vara stolta över.

Besökare på din fastighet
För besökare som leverantörer, kunder och eventuella nya kunder är ett rent kontor en positiv indikation på kvaliteten på dina produkter och/eller tjänster. Om ditt kontor inklusive toaletter är rena och fräscha, det har en positiv effekt på hur besökarna uppfattar ditt företag.
Se därför till att ditt kontor är rena och fräscha. Detta kommer att ge dig ditt visitkort till anställda och besökare! Städning kontor? Då måste du ta tillfället i akt att kontakta Rent hjärta för att hjälpa dig med att få det där rena kontoret som du alltid drömt om!